OFFICIËLE PAGINA DPD BELGIUM

   



BREXIT: tref de nodige voorbereidingen m.b.v. onze checklist!   Meer info    Vermijd fraudegevallen   Meer info   

DPD is jouw partner voor het versturen van pakketten binnen België en naar de rest van de wereld. Dankzij onze 800 Pickup parcelshops in België en Luxemburg zitten we altijd bij je in de buurt. Verstuur je pakket nu of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Voor webshops en e-commerceklanten

Naadloos van bestelling naar verzending

Wij integreren onze verzendoplossingen naadloos in het bestelproces van je webshop.

Ontdek de interfaces, plug-ins en klantoplossingen

Klik op de link om het beveiligde DPD-account aan te maken

                                                                      👇KLIK HIER OM JE DPD-ACCOUNT TE OPENEN

Word DPD Pickup parcelshop

E-commerce zit volop in de lift en ligt aan de basis van de sterke toename van het aantal pakketten. Vandaag worden in België meer dan 30 miljoen pakketten per jaar geleverd en het einde van de groei is nog niet in zicht. Door Pickup parcelshop te worden, kan ook jouw winkel een graantje meepikken van deze evolutie.

CO2-neutraal, duurzaam en innovatief: alles in hetzelfde pakket

We ontwikkelen milieuvriendelijke oplossingen voor het versturen van pakketten en we nemen onze verantwoordelijkheid voor de wereld waarin we actief zijn.

Virtuele assistenten, pakjesautomaten, cargofietsen: DPDgroup is een voorloper in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor het versturen van pakketten. Niet enkel onze ontvangers en verzenders plukken er de vruchten van, maar ook het milieu. Het verlagen van onze CO2-uitstoot staat namelijk altijd centraal.

Commentaires